Lions Mols

ForsideAktviteterKlubkalenderKlubmedlemmerklubdata Interesseret?Om LC Mols klubdataTrækningsliste julelotteri 2017

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Velkommen til Lions Mols

I Lions Mols arrangerer vi hvert år en række traditionsrige aktiviteter som gør os i stand til, at vi løbende kan yde en række økonomiske bidrag - både til lokalområdet og i resten af verden. Vi glæder os til byde dig velkommen til de forskellige aktiviteter.

Her på vores hjemmeside kan du læse mere om julens aktiviteter, med julelotteri og julemærker.

I udendørssæsonen er vi med til at arrangere Ebeltoft Sommerfest & Kræmmermarked og Djurskræmmerland.

Og hver sommer sender vi et ungt menneske ud i verden med Lions' udvekslingsprogram, Youth Exchange.

Kontakt os på mols@lions.dk.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark